Worldventures

Worldventures är ett världsledande Amerikanskt Network Marketing företag inom rese och livsstilsbranchen som jag kom i kontakt med i november 2013.
Om du gillar att resa ger detta dig en möjlighet att resa på väldigt fina och billiga resor DREAMTRIPS.  2017 kommer det ut ca 20 000 olika dreamtripsresor och mellan 100-500 resor i veckan. Dessa dreamtrips är företagets huvudprodukt.Du kan också paketera din egna resa precis som du själv vill. Eller om du bara skall ha en flygbiljett eller ett hotellrum någonstans. Att vara med medlem här gör att du sparar in på ditt resande men man kan också bygga en verksamhet för den som vill vara aktiv i affärsbiten.

 

Obs. Gillar du inte att resa är detta inget för dig.

 

Jag är en oberoende representant som älskar att resa och hjälpa andra.

 

 

Lite Fakta om Worldventures

  • Worldventures startade 2005 och är ägt av Mike Azcue och Wayne Nugent.
  • Worldventures blev nominerade 2010 av Ernst & Young (en av världens största revisionsbyråer) till “Årets Entreprenour”
  • Huvudprodukten heter Dreamtrips, kvalitéts resor.
  • Worldventures är idag världens näst snabbast växande MLM företag i världen.
  • 2017 väntas 20 000 olika resor under hela året.
  • Network Marketing eller Multi Level Marketing eller direktåterförsäljning använder sig bara av nöjda kunder som försäljningskanal. Finns ingen bättre marknadsföring.
  • Worldventures låg på 957 plats på Inc 5000 i USA (slutet 2015)
  • 2016 vann Worldventures 6 olika “World Travel Awards” bl.a. för Världens ledande onlineresebyrå”
  • Ca 1 miljon medlemmar i 29 länder (dec 2016)

 

Här kan du läsa om min resa och varför jag jobbar med dem och var Worldventures har gjort för mig.

 

 

 

dreamtrips

 

 

 

 

Worldventures är verkligen för alla, i alla fall alla som tycker om att resa. Att resa är för många guldet i tillvaron. Att jobba hårt hela året för att få en eller ett par veckors semester är belöningen och det vi behöver för att återhämta oss och få kraft för nästa år. Man behöver inte resa lång utan bara att komma iväg hemifrån en helg kan vara gott nog. Worldventures har ett enormt stort utbud av olika typer av resor för alla smaker. Worldventures tar fram resor som just sina medlemmar vill ha genom att vi skriver en bucketlist i vår App som företaget kan se och på så sätt får dom fram vad vi helst vill åka och göra på en resa. Vad tror ni dom skapar? Jo, resor som vi medlemmar vill ha.

Du kan också skapa din egen resa genom att boka flyg, lägga till ett hotell, hyrbil om man vill ha det och aktiviteter. Total frihet. Genom att boka resan på vår sida får du i alla fall bästa pris för resan. Detta gör att du sparar pengar som du kan lägga på annat.

Det finns alltså två alternativ för den som är intresserad: Bara resekund eller bli resekund och representant. De flesta väljer att bli resekund för att sedan lägga till om man vill bli en representant och ta del av affärssystemet längre fram.

Worldventures har som mål att bli världens största res och livstisstilsklubb men de vill också göra världen till en bättre plats och det gör de på flera olika sätt. Resandet enar världen genom att vi får en ökad förståelse för varandras kulturer och i detta företag har du chans att påverka reseindustrin så vad vi som medlemmar vill ha är vad som kommer. Vi vill komma till ställen som är rena och fina så kanske resandet är det som gör att vi kommer att bevara djungler, havet m.m. Och man behöver inte alltid resa långt och flyga utan man kan ta sig på andra sätt också. Man kan också klimatkompensera  när man flyger eller bidra genom att åka på en av Worldventures Voluntours där man arbetar och ger tillbaka till lokalbefolkningen på sin resa. Worldventures har idag byggt  100 flaskskolor i Guatumala och man bygger 2 skolor i månaden. Detta är bara ett projekt bland många i hela världen.

Här kan du läsa mer http://www.worldventuresfoundation.org/about

 

 

Mina dreamtrips och bokningar jag gjort Tryck här

 

Här kan du läsa hur det fungerar. Tryck här

 

Vill du veta mer tar du kontakt med någon som är resemedlem eller representant så berättar de gärna mer för dig.
Tryck här så kommer du till kontaktsidan.

 

Sorry, den här webbplatsen kör inte på Internet Explorer version 7 och nedåt. Vargod att uppgradera till en riktig säker och snabb webbläsare. Vet du inte vad en webbläsare är? läs då här: http://www.whatbrowser.org/intl/sv/