Häst och trumhealing

Häst och trumhealing, 2-dagars en kurs där du får möta hästens  och trummans helande krafter enligt indiansk filosofi. Dessa två dagar är specialkomponerade för dig som vill utveckla din intuition samtidigt som du får läka din både fysiska och själsliga kropp. Med hjälp av hästen och trummans helande krafter får du tillgång till två fantastiska redskap. Du får lära dig använda trumman både för meditation och för healing. Hästen öppnar upp dina sinnen och intuition för att stärka dina krafter. Genom indiansk filosofi tar vi oss in i hästens och trummans värld och dess sätt att påverka oss människor. Hästen är unik och har en förmåga att få oss att lära oss om oss själva och väcka upp oss. Deras helande krafter påverkar alla och på olika plan.

 

 

Häst och trumhealing

Trumman är ett redskap som används av alla ursprungsfolk världen över och dess helande kraft är vida känt.
Vi möter och lär oss använda trumman. Teori varvas med praktiska övningar i grupp eller enbart med hästen eller trumman.
Det blir guidad meditation, du får lära dig ge och ta emot trummans helande kraft. Och så kommer vi att göra hantverk och tillverka medicinpåsar.

Häst och trumhealing

En rolig och väldigt kraftfull kurs som påverkar på djupet.

KURSEN KRÄVER INGEN HÄSTVANA

Trum o hästhealing

 

Häst och trumhealing Pris:

 

2-dagars 2500:- inkl moms. Tillkommer kost och logi 750:-

 

 

NÄSTA KURS 17-18 juni

Kursen kan bokas på boka sidan. Gå in på datumet.

Sorry, den här webbplatsen kör inte på Internet Explorer version 7 och nedåt. Vargod att uppgradera till en riktig säker och snabb webbläsare. Vet du inte vad en webbläsare är? läs då här: http://www.whatbrowser.org/intl/sv/