Network Marketing

Network Marketing är den lilla människans möjlighet att styra över sitt liv, att bygga upp den inkomst man vill ha, att få frihet. Det är vad den givit mig. Jag får in min bonus från ett Amerikanskt företag och jag skattar och sköter min verksamhet. Jag inbringar faktiskt skattemedel utifrån in till Sverige istället för som många större företag som flyttar allt utomlands. 

Jag har på en halvtid byggt upp en verksamhet som är mångt mycket bättre än jag någonsin har gjort på mina 23 år som egenföretagare. Jag kan på en halvtidsarbete göra karriär så inte bara har det räddat min andra verksamhet utan också givit mig ett nytt roligt jobb där jag för att själv lyckas måste hjälpa andra. Det har nu givit mig trygghet, en pensionsförsäkran och frihet som jag aldrig haft förut. Mitt jobb är också att åka på fantastiska resor.Det kan inte bli bättre.

 

 

Reseindustrin är världens största industri och som för de flesta av världens länder turism sin största inkomstkälla.
Worldventures är ett Network marketing företag inom reseindustrin och dom har blivit världens nästa snabbast växande Network marketing företag på 10 år. Worldventures har 2015 hamnat 957 plats Inc 5000 listan i USA. Worldventures är helt enkelt världsledande i branchen och nära 1 billiongränsen som de med all säkerhet kommer att bryta 2016.

 

 

 

 

 

Network Marketing bra eller dåligt.

 

 

Det är väldigt omtvistat och tyvärr finns det väldigt mycket skit om network marketing. Speciellt är det skrivit som om allt är samma. Det finns även här bra och dåliga företag som i alla andra branscher. Man bör förstås kolla upp men då skall man vara källkritisk vilket också gäller allt annat.

Vill man veta mer så finns mängder av böcker som är bra om man vill utvecklas inom Network Marketing och personligen.

 

Sorry, den här webbplatsen kör inte på Internet Explorer version 7 och nedåt. Vargod att uppgradera till en riktig säker och snabb webbläsare. Vet du inte vad en webbläsare är? läs då här: http://www.whatbrowser.org/intl/sv/