Min resa

Min resa i detta.

Jag har drivit eget småföretag sedan 1992. Jag har jobbat stenhårt i alla år för att kunna överleva men det har alltid varit på håret. De som känner mig vet att jag alltid har gett allt och att jag är en seriös och ambitiös person. Jag arbetar med hästar, jag har ett B&B och en kursverksamhet och så har jag arrangerat resor till Amerikas Indianer. Allt för att ha flera ben att stå på. För det har varit nödvändigt. Jag vet knappt någon som arbetar med hästar som har en framgångsrikt företag där man tjänar en skälig månadslön och som man kan leva på.

Sedan i november 2013 gick jag med som medlem i Worldventures som är ett nätverksföretag eller MLM (multi level marketing) eller direktåterförsäljningsföretag som säljer sina egna paketresor samt flyg och hotell biljetter till lägre priser. Alltså som en vanlig resebyrå eller resesite.

Jag gick främst med från början för jag betalar gärna så lite som möjligt för min flygbiljett eller hotelvistelse. Det är samma flygstol det är bara priset som det skiljer på. Ni som kan det där vet att det är värt att leta runt på olika siter och jämföra priser. Vem vill betala mer om man kan betala mindre. Det var anledningen från början.

Samma vecka som jag gick med bokade jag ett flyg till en kommande indianresa och den flygbiljetten var 1.600:- billigare på vår bokningssida än vad jag kunde hitta någon annanstans. Jag bokade även om en hotellbokning för min grupp och fick tillbaka 3600:- så jag var jättenöjd och glad över pengarna jag sparat in. Det här fungerade riktigt bra.

Den 5 December 2013 kom stormen Sven in och blåste sönder mitt ridhus (min största investering någonsin) och mitt 23 åriga livsverk var bortblåst. Det enda jag inte kan försäkra mig för är just stormar. Och stormen kom när bygget stod som mest sårbart.

 

 

TVÅ VAL

 

Efter ett par månader hade jag två val. Antingen gå i personlig konkurs eller skaffa mig ett nytt jobb. Är man 50 plus är det inte det lättaste. Men jag var ju med i ett resekoncept som hade givit mig mycket billigare resande. Här fanns även en businessbit som jag från början inte var intresserad i men jag hade betalt 900 kronor för att kunna ta del av affärsbiten om jag ville och det hade jag gjort.

 

 

VERKSAMHET

 

 

Min resa i businessen. Den 1 Mars 2014 blev jag aktiv i businessen. Eftersom man får all hjälp man behöver. Alltså man behöver inte ha någon egen kunskap från början. Det enda jag behövde göra vara att erbjuda kompisar och vänner att också få kika på presentationen så som jag fick se den. Och de fick samma möjlighet som jag. Vill man resa eller ser att det är en fördel för en så är man välkommen att också bli medlem. Man behöver inte som jag göra det för att ha ett jobb. Man kan bara vara resemedlem. Medlemskapet man betalar reser man upp  så det är bara som en betalning för en kommande resa. Sedan gör man ett resesparande varje månad som man sedan får ut om 12 månader från det man gick med. Vill man inte behöva spara till sitt egna resande då kan man bli gratis om man hjälper företaget att få 4 nya medlemmar. Då blir man inte bara gratis utan man får ca 420:- eller 850:- i månaden som företaget sparar åt en beroende på vilket medlemskap man har valt.

 

TACKSAM

 

Jag har tack vare Worldventures fått stora förändringar i mitt liv. Inte bara att jag kan resa utan idag bygger upp en passiv inkomst, jag hjälper andra människor, jag styr min egen tid och det här ger mig mer tid och frihet som jag alltid drömt om.

 

SKIT

Sedan finns det de som väljer att sprida skit om vad jag gör och om detta, men som tur är bryr jag mig inte utan det talar mer om dem själva.  Jag och många med mig  ser att det fungera riktigt bra, det utvecklas hela tiden och blir bara bättre och bättre. Så bilda dig en egen uppfattning, res och testa själv.

 

 

 

 

Sorry, den här webbplatsen kör inte på Internet Explorer version 7 och nedåt. Vargod att uppgradera till en riktig säker och snabb webbläsare. Vet du inte vad en webbläsare är? läs då här: http://www.whatbrowser.org/intl/sv/