Hur det fungerar

Jag är en oberoende representant och nöjd medlem av Worldventures med sin huvudprodukt Dreamtrips och din egen resesida för eget resande.

 

 

Om Företaget:

Ett Amerikanskt nätverksföretag inom livsstil – resebranschen. WORLDVENTURES  startade 2005. Worldventures har fått många utmärkelse och inom resebranschen är ”World Travel Award” bland de främsta och 2014 vann vi hela 12 stycken i olika kategorier. Bland annat att vara Världens ledande onlineresebyrå. 2015 ligger vi på 2 plats som världens snabbast växande nätverksföretag.  På INC 5000 ligger vi på 915 plats och de 3 senaste åren har vi haft tillväxt på 491% Fakta och siffror som talar om vilket framtidsföretag detta är. Och vi är närmare 1 miljon kunder i världen. (Slutet 2015)

 

 

HÄR ÄR HUR VÅR PRODUKT OCH WORLDVENTURES FUNGERAR.

Genom en oberoende representant eller nöjd resemedlem får du all information om produkten och genom en personlig presentation eller om du kommer till en större presentation som finns runt om i landet eller världen. Medlemmen har egna erfarenheter av att använt produkten och är själv en nöjd medlem. Om personen som bjudit in dig att ta del av detta inte själv varit nöjd så tror jag inte du hade blivit ombedd att titta. Vi får helt enkelt bättre resande och mer livsstil för våra pengar. Läs min resa om du vill se och förstå hur nöjd jag är.

 

 

 

HÄR ÄR EN LÄNK TILL EN DEMOFILM OM HUR MAN BOKAR RESOR OCH HUR VÅR RESESIDA SER UT:

 

 

 

 

Resemedlem. Hur det fungerar:

 

Som medlem i livsstilsklubben har vi en fantastisk huvudprodukt som heter Dreamtrips och sedan får du din egna bokningssida/app där du kan boka flyg, hotell, hyrbil, kryssningar, aktiviteter och hideouts. På alla flyg och hotell har du möjlighet att göra Price pledge som gör att hittar du flyget eller hotellet billigare någon annanstans får du 150% av mellanskillnaden tillbaka på din bokningssida. Dessa pengar kan du sedan betala din nästa bokning med. Detta gör att du alltid reser till bästa pris även när du paketera din resa själv som du vill.
Rateshrinker är en mjukvara som företaget har världspatent på och som automatiskt läser av dina flyg och hotellbokningar. Om flygbolaget eller hotellet sänker priset på din bokning kommer rateshrinken att boka om din biljett och skicka förtjänsten tillbaka till det kort som du betalade bokningen med. Ombokningen görs endast om prissänkningen är mer än flygbolagets egna ombokningsavgifter. Det är förtjänsten där utöver. Detta görs fram till 2 timmar innan du går på flygplanet och fram till kl 11 den dag du checkar in på hotellet.

 

 

Produkten Dreamtips innebär alltid 4-5stjärniga hotell med olika mervärden så som utflykter, luncher, middagar, upplevelser mm. Resor med riktigt hög kvalité för olika smaker. Som extra trygghet. Hittar du samma reseprodukt inom 7 dagar billigare får du ALLA pengar tillbaka men får ändå åka på resan.

 

 

Consiergeservice. Ett gratis telefonnummer du kan ringa 24/7 och få hjälp med det mesta. Boka bord, vägbeskrivnig, läkarhjälp, tfnupplysning m.m. behöver inte handla om resande.

 

 

Det finns två alternativ om man vill bli medlem. Guld medlem eller Platinum medlem.
Man betalar en anmälan en gång i livet och det är 200usd för Guld och 300 usd för Platinum. Dessa pengar får du direkt eller inom 12 månader använda och boka dreamtrips för. Så när man går med gör man helt enkelt en förskottsbetalning för kommande reser.

 

 

Därefter betalar man ett månadsabonnemang 50usd Guld och  100usd Platinum. Efter 12 månader får du ut hela ditt abonnemang och kan använda detta att resa på dreamtrips för. Det innebär att du har 1200usd att boka dreamtrisps för inom de näst kommande12 månader. Man behöver inte ha rest utan bara man har bokat inom 12 månader. Detta innebär att man gör bara ett aktivt resesparande. När du tittar på dreamtripsen så ser du en cirkel med en summa i och det är den summan du får dra av på själva resan.

 

 

Företaget har gjort så för att de vill att vi skall åka på dreamtrips. De vet att vi blir extremt nöjda. Är vi nöjda med något då delar vi med oss till andra. Det gör att det blir fler nöjda medlemmar. Den som har bjudit in dig hit eller velat visa presentationen till dig har gjort det för att de själva är nöjda. Det är styrkan i Network Marketing.

NÖJDA KUNDER.

 

 

GRATIS

Nu har vårt företag gjort så att skulle du hjälpa dem att få 4 nya resemedlemmar. Då tar de BORT månadssparandet och du blir gratis. ISTÄLLET FÅR DU 100 usd/månad av företaget om du är Platinum och 50 usd om du är Guld som tack för hjälpen år ut och år in för att du EN gång hjälpt dem med 4 medlemmar.  Skulle du vilja visa fler personer skall du ta del av affärsmöjligheten.

 

 

Gillar du inte att resa eller ser att detta är en fördel för dig. GÅ INTE MED

 

 

OM DU ÄR INTRESSERAD AV AFFÄRSMÖJLIGHETEN. Hur det fungerar

 

 

Om du vill ta del av affärsmöjligheten måste man bli REPRESENTANT.
Det kostar 100 usd som en engångsanmälan och sedan 11 usd/ månad som gör att de sköter om ditt förtag, gör alla uppdateringar, underhåll m.m.

Men blir det 4 medlemmar då försvinner även månadsabonnemangt på 11usd/månad och du betalar aldrig en enda krona mer till Worldventures

 

Hur tjänar man då pengar?

Worldventures använder sig av ett så kallat binärt system.
Det innebär att du får två kundlistor där du helt enkelt lägger in alla som vill bli medlemmar. Vi kan kalla dom höger och vänster kundlista för att förenkla.

 

 

Vi har 3 olika inkomstsätt. Hur det fungerar

 

 

Veckovis medlemsbonus:
Varje gång det blir 3 personer i varje kundlista = 6 personer får man en utbetalning på 100 usd.
Det behöver inte bara vara egna kunder utan om någon som du hjälpt blir kund har en egen vän som också vill bli kund räknas denna person in i din kundlista osv. 

Lifestylebonus:

En rättvis bonus som alla som kvalificerar får. När det blir från 8 kunder i månaden får man från 300usd till max 900 usd extra i månaden. Detta baseras på utifrån din kunder och alla som de lägger in. Dock kan den aldrig bli mer än 900/månad.

 

 

Passiv månadsinkomst:

 

 

Passiv månadsinkomst betyder att du får betalt för det jobb som du har gjort och detta får du varje månad fortsättningsvis. För att kvalificera sig till passiv månadsinkomst behöver man ha 30 kunder i varje kundlista. Även här behöver det inte vara egna kunder utan alla räknas in. Då får du 5 usd/ person. Inte så mycket i början men dina kundlistor växer.  När det blir 45 personer i varje kundlista får du 7.50 usd/kund. Det kan aldrig bli mer än 7.50 men dina kundlistor kan istället växa i antal.

 

 

Dessa 3 inkomster blir aldrig över 60 procent utav företagets inkomster och det är vad ett normalt reseföretag lägger i reklam och marknadsföring. Här är det nöjda medlemmar som står för marknadsföringen. Det finns ingen bättre marknadsföring än nöjda kunder. Det är också helt fritt utan några krav, bara en möjlighet för den som vill jobba med detta.

 

 

Vi tjänar inte pengar på att sälja resor. Vi har betalt för varje person som blir en resekund. Vi behöver inte ringa och be folk boka mer resande. Vi däremot hjälper alla som vill ha hjälp om det är att lära sig den lätta bokningssidan för sitt resande och för de som vill ha ett jobb och bygga en business då får man all utbildning, support och hjälp med det. Detta är något man gör tillsammans.

 

Worldventures tjänar bl.a. pengar på allt bokande som görs via alla medlemmars egna bokningssida men de har en mindre förtjänst än andra företag som säljer samma flygstol, hotell rum eftersom vi har oftast ett billigare pris eller kan göra en price pledge om man hittar flygstolen eller rummet billigare någon annanstans. Worldventures har närmare en miljon medlemmar i världen idag. De tjänar på medlemskapet fram tills du reser upp för din anmälan. Du kan boka resan samma dag som du går med och då är det bara månadssparandet som de har hand om tills du reser upp för dessa när du får ut dem på årsdagen. Har du hjälpt företaget med 4 medlemmar får du istället 100 usd/ månad. 

Worldventures huvudprodukt Dreamtrips ger bara sina kunder enormt fina kvalitétsresor till drömpriser och där finns ingen förtjänst för förtaget.

 

FUN FREEDOM & FULFILMENT

 

Sorry, den här webbplatsen kör inte på Internet Explorer version 7 och nedåt. Vargod att uppgradera till en riktig säker och snabb webbläsare. Vet du inte vad en webbläsare är? läs då här: http://www.whatbrowser.org/intl/sv/