Home sweet home

Dag 14 onsdag den 1 Oktober

Sista dagen på resan och den tillbringar vi i storstaden Seattle. Bilar, ljus, människor, sirener…… och affärer, coffeshops i mängder. Vi startade dagen med att gå från hotellet till the Space Needle som är ett väldigt högt torn som är en stor turistattraktion. Här kan man få en fantastisk utsikt över Seattle åt alla håll. Sedan var det fritt resten av dagen. Vi drog åt olika håll men av ett sammanträffande sprang vi på varandra på Fiskemarknaden i hamnen vid tre tiden och då även med Chuck och Cary som kommit med flyg och tåg till hotellet för att hämta hem bussen. På kvällen åt vi en gemensam middag på ”The Fisherman” nere i hamnen. Den låg på samma kaj som pariserhjulet och denna åkte vi för att få en vacker vy över staden by night. En trevlig sista dag på vår resa. Nu väntar bara flyget hem.

20141001_154220

Chuck och Cary

 

 

20141001_131455

Den branta backen….

 

 

20141001_102640

 

 

Seattle

Dag 15 torsdag den 2 Oktober

Det är lika spännande som vanligt att göra slutpackningen. Klarar man vikten? Som numera är 23 kg/väska. Får allt plats i väskorna? Morgonen gick åt att fixa och dona så att allt kommer med. Vid 1030 packade vi våra väskor i bussen och det såg ut som om alla lyckades. Väl på flygplatsen gick det smidigt att checka in och gå igenom alla kontroller.
Flyget från Seattle tog 9 timmar och som tur är så är det numera mängder av filmer att välja mellan så tiden går ganska snabbt om man inte kan sova bort tiden. I Amsterdam var allt försenat på grund av dimma. Men efter lite försening kom vi iväg.

På Landvetter sa vi farväl. Det har varit en underbar resa med fantastisk natur, många nära och spännande möten med de stammar vi mött. Det har varit en härlig grupp och jag hoppas de alla har fått med sig fina minnen för livet.

Nu är det bara att hem och smälta och förstås förbereda inför nästa års resa som nu är hästresan till hösten.

Tack för att ni följt med oss i resedagboken.

AHO

Skrivits den
 under kategorin: Resor

Kommentering är avaktiverat.

Sorry, den här webbplatsen kör inte på Internet Explorer version 7 och nedåt. Vargod att uppgradera till en riktig säker och snabb webbläsare. Vet du inte vad en webbläsare är? läs då här: http://www.whatbrowser.org/intl/sv/