Ridläger

Ridläger 3 dagars ridläger.  För dig som vill utveckla din samhörighet och kommunikation med hästen samtidigt som du utvecklar din ridning. Ett annorlunda ridläger som är mer än bara ridning. Vi stävar efter den ultimata kontakten för att ridningen skall bli roligare för både häst och ryttare. Med många olika spännande övningar och utmaningar lär ni er mycket av varandra. Vi lär ut grunder i westernridning, natural horsemanship och du får prova på de olika tävlingsgrenarna. Ridlägret passa för alla från olika discipliner. Här får man också lär sig om hästens hälsa, skötsel,m.m.

Vi vill ha kul ihop med våra hästar på ett säkert och tryggt sätt. Därför är det viktigt för oss att du lär dig kring hästen som individ och förstår hästens behov och krav av dig som ryttare. Kommunikation och ledarskap är bland det viktigaste för hästen. Vi börjar från grunden att bygga upp er relation tillsammans för att sedan utveckla er till nya höjder.

Ridläger

Ridläger i Sverige

Vi har flera ridläger att välja mellan och de kan specialanpassas efter önskemål.

Ungdomsridläger, 4-dagars Ungdomsridläger för dig mellan 12-16 år med egen häst eller för dig som vill låna här. På vårt ungdomsridläger vill vi  lära dig mer om hästen som individ och utveckla er samhörighet och ta er till nya höjder. Ett annorlunda läger där du får lära dig bygga upp en djupare relation och sedan pröva många spännande övningar. Långritt, NH, markarbete, western, hoppning, longering, trix m.m.  Sista dagen avsutar vi med en uppvisning som kommer att överraska besökarna. Beroende på vädret kommer vi att rida till eller åka till en närbelägen sjö för att bada.

Ridläger

Lär dig rida läger. För nybörjare och den som är ny inom hästsporten.

Westernridläger med fokus på westernridningens olika tävlingsgrenar och natural horsemanship. Läs mer här.

Du kan låna häst av oss eller ta med din egna häst på våra läger.

Kost och logi är inräknat i priset.

Ridläger

 

3 dagars 3900:-

 

Sorry, den här webbplatsen kör inte på Internet Explorer version 7 och nedåt. Vargod att uppgradera till en riktig säker och snabb webbläsare. Vet du inte vad en webbläsare är? läs då här: http://www.whatbrowser.org/intl/sv/