Dreamtrips

Dreamtrips – Drömresor till drömpriser

 

Worldventures huvudprodukt är Dreamtrips. En unik produkt som ingen annan har att att erbjuda. De paketera aktiviteter ihop med väldigt bra boende. Alltid utvalda 4-5 stjärniga hotell. Drömresor med hög kvalité till fantastiskt pris.

 

 

thumb_DSCN6624_1024

 

 

Mina Dreamtrips:

 

Dreamtrip till Grekland 8 dagar 5 stjärnigt Katerini. ihop med dottern. Halvpension, 2 fina guideturer med flyg totalt  pris 6200:- för oss båda.

 

 

DSCN6504

 

 

DSCN6554

 

DSCN6616

 

DSCN6649

 

DSCN6812

 

Första sommarsemestern någonsin utomlands. 8 dagar i Katerini. Ett 4-stjärnigt hotell på den långa och fina stranden. En underbar resa som gick till vackra Katerini på fastlandet i Grekland. Vi flög till Thessaloniki från Köpenhamn. Vi blev upphämtade på flygplatsen av en taxi. Ca 1 1/2 timme till hotellet som låg ett par km från staden Katerini. En snabb incheckning då allt var förberett för oss av vår dreamtripsvärd. På rummet fanns en ljuvlig frukttalrik och en flaska rött vin. Fint ljust rum. Vi hade halvpension med god frukost och middag. Samma dag som vi kom arrangerade dreamtrips en välkomst mingel kväll. Vi var 42 dreamtrippers från olika delar av världen. En annan mamma med dotter från Sverige, vi var de enda från Sverige.

Vi ville dock gärna möta andra från vår reseklubb och genast fick Isabelle 15 år nya härliga vänner från alla världens hörn.

Det ingick två utflykter i resan. Den ena var en guidetur upp till berget Olympus och till en vacker gammal by där det bjöds på en traditionell ljuvlig lunch.

 

 

 

Dreamtrips till Malmö 3 dagar 4 stjärniga Hotell Triangeln.

 

 

 

Pris: 99usd/person men för oss blev resan gratis eftersom jag hade Rovia Bucks att betala med. (Rovia Bucks är en internvaluta som du kan betala allt med på resesidan. Dessa får du från hotellkickback och när du gör en price pledge = när du själv jämfört och hittat samma flyg eller hotellrum billigare någon annanstans.)

En härlig weekendresa med dottern.
Vi tog tåget från Falkenberg till Malmö och sedan taxi till hotellet direkt efter skolan slutat på fredagen.
Hotell triangeln ligger mitt i centrum och har nära till det mesta. Eftersom vi har nära vänner i Malmö tillbringade vi även en del tid med dem.

 

 

 

 

IMG_4751_1024

 

 

IMG_4829_1024

 

IMG_4797_1024

 

 

 

 

 

Dreamtrips till Dominikanska Republiken 5 dagar 5 stjärning resort + 7 dagar hyrbil och annat hotell bokat via vår sida.

 

 

 

20141128_171048_1024

 

 

Vi var på denna resa i 12 dagar varav Dreamtripen var 5 dagar. Detta var första gången jag åker på en riktig semester med båda mina barn. Jag har aldrig haft den ekonomin eftersom jag mest varit en ensamstående småföretagarmamma. Mina barn har dock kunnat åka med på mina arbetsresor till Nordamerikas indianer men då har de alltid kommit i  sista hand. Detta var vår livs resa. Vi 3 på en fantastisk resort där vi fick 1200 dollar att använda upp i resorten och det var betydligt mer än vi betalt för hela resan. Sedan hade vi valt att boka hyrbil och ta oss själva till andra sidan ön och bo på ett fint litet bungalow hotell som hade sin egen helt underbara strand och ekologisk mat. En liten miljöresort. Vi är bara så nöjda.

 

 

20141128_162708

 

20141128_025015

 

 

20141124_211231

 

 

 

20141123_193300

 

 

 

20141128_203336_1024

 

 

 

Dreamtrips till Prag 5 dagar 4-5 stjärniga Corinthia hotell över julen 2015 med halvpension, guidetur.

 

 

 

 

Jag och dottern åker för att för första gången fly från allt julbestyr. 5 dagar på Corinthia hotell i Prag med halvpension. Bara vi två. Det blev Spa som låg på 46 våning. Utsikt från rummet över hela staden. Guidtur med en båt tur på floden. Vi hade det underbart. Denna resa kostade 2400:- Jag betalde dreamtripen med Rovia Bucks och dreamtripspoäng så den kostade mig bara flyget. Hur bra som helst.

 

 

 

 

IMG_0123

 

 

IMG_4264

 

 

 

IMG_4442

 

 

IMG_4409

 

 

 

EGNA BOKNINGAR AV FLYG, HOTELL, HYRBIL

Jag har gjort runt 80 bokningar via vår bokningssida. Både till mig själv och ibland har jag bokat åt någon vän. Genom detta koncept har jag nu gjort 14 bokningar utan att betala själv utan betalt med Rovia Bucks som är pengar man får tillbaka om man hittar sin flygbokning eller hotellbokning billigare någon annanstans inom ett dygn från det man bokar. Samt att du får Kickback på hotellbokningar. Det är pengar som du får tillbaka när vårt företag har gått i förtjänst på din bokning. Då delar de den med dig. Jag har aldrig rest så här förut. Är supernöjd och glad.

 

Så här ser det ut när du fått igenom en Price Pledge. Du får ett mail med att du får 150% tillbaka i Rovia Bucks. Helt fantastiskt bra. När har du annars fått pengar tillbaka pengar om du hittat varan billigare någon annanstans. Här får du tillbaka 150% på mellanskillnaden på vad du betalat på vår sida och på det billigaste priset du kunnat hitta exakt samma flygbiljett eller hotellrum.

Pricepledge Barcelona

Dreamtrips är något för alla. Det hjälper dig att kunna boka billigare, komma åt en rad fördelar, få en fantastisk service och så är det kvalité rakt igenom.

Hoppas du också blir nyfiken på dreamtrips och kanske blir medlem. Kontakta den som skickat länken eller om du bara har hamnat på sida är du välkommen att kontakta mig direkt. katrin@ursprungskallan.se

Välkommen till en ny reseupplevelse Dreamtrips

 

Dreamtrips representant.

 

Sorry, den här webbplatsen kör inte på Internet Explorer version 7 och nedåt. Vargod att uppgradera till en riktig säker och snabb webbläsare. Vet du inte vad en webbläsare är? läs då här: http://www.whatbrowser.org/intl/sv/