Boende i Ullared

B&B Ursprungskällan erbjuder härligt Boende i Ullared. Vi vill ge en annorlunda upplevelse i en lugn och avstressande lantlig miljö. En vackert belägen gård med djur och natur nära inpå, 8 km från Ullared och Gekås.

Boende i Ullared

 

Det finns mycket att göra på gården och runt Ullared. Kommer du hit finns oändligt med vägar och stigar att vandra, cykla eller rida. I närbelägna sjöar kan du paddla kanot. Naturreservatet Yttra Berg tar dig på en historisk resa i den Svenska kulturen. Gammal jordbruksbygd som tar dig tillbaka hela 3000 år. Axtorna slagfält tar dig till en annan historisk händelse som hade stor betydelse i Sveriges historia. Gekås i Ullared är Skandinaviens största besöksmål och lockar miljontals människor. Men Ullared är mer än bara shopping. Besök de lokala småföretagen som kan både erbjuder hantverk och smakupplevelser .

 

Själva Ullared erbjuder flera restauranger.
Harrys har öppet alla dagar från kl 0700 till kl 22 alla dagar utom fredag och lördag då de har öppet till kl 24
De erbjuder buffé 07-10, 1130-14 och 17-21 för bokning ring 0346-30010

DSCN4306

 

Stantons goda pizzor, rejäla portioner och snabb service. Ligger jämte Harrys 0346-305 70

 

ICA ligger mitt i Ullared vid busstationen. De har öppet från kl 08-21 alla dagar i veckan.

Det finns en bensinmack Shell.

Du kan ta dig med buss till Ullared från Falkenberg och Varberg.

 

 

Boende i Ullared Hästridning

Boende i Ullared

Att göra hos oss:

Rida turridning eller lektion stor variation att välja mellan. Läs mer här » 

Vandra, allt från korta rundan som tar dig till vår närmaste bokskog. Hit kan du gå med bokad picknickkorg och sitta ner i lugn och ro för att uppleva bokskogens storhet och djurliv. Längre vandringar kan ta dig utmed Ätrans vattendrag på fina små stigar. Stort urval. Cykelleden går från Ullared flera mil österut på gamla banvallen mot Fegen. För dig som vill ut på ett längre äventyr kan du hyra cykel här och cykla mellan de små fina B&B som finns i trakten. Vi förser er med olika kartor på både längre och kortare turer. Vill du paddla kanot finns en liten sjö nära inpå. Perfekt för en halvdag. Större sjöar och vattendrag finns inom någon mils avstånd.

Boende i Ullared Fisketur

Folket som är Boende i Ullared är vänliga och hjälpsamma. De är stolta för den vackra byggd vi lever i och det är fint att få dela den med dig. Karta över Ursprungskällans närområden / Ullared »

Sorry, den här webbplatsen kör inte på Internet Explorer version 7 och nedåt. Vargod att uppgradera till en riktig säker och snabb webbläsare. Vet du inte vad en webbläsare är? läs då här: http://www.whatbrowser.org/intl/sv/